Részletes receptkereső »
  •  

Majonéz

Lefotóztam, levideóztam

Lefotóztam, levideóztam!

Megfőztem

Ezt a receptet már megfőztem!

A jelre kattintva a doboz kipipálódik, a recept pedig belekerül a már megfőzött receptek közé. Használatához be kell lépni.

Recept mentése

Recept mentése

Recept elküldése

Recept küldése

Cikk megosztása
Média mentése Képet, videó linkjét tölthetsz fel ehhez a recepthez

Média anyag csatolásához be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept mentése Saját recepttárba mentés

Saját recepttárba mentéshez be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept elküldése

Majonéz

Címzett neve:
Címzett e-mail címe:
Megjegyzés:
Küldő neve:
Küldő e-mail címe:
Biztonsági kód
A fenti képen látható ellenőrzőkód:

Hozzászólás a Recepthez

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!

Belépés



Hozzászólások

Összes hozzászólás: 5 db
  • 2011. január 2. 20:22
    Már biztosan nem nézik a régi hozzászólók, de azért leírom! Ha már porcukrot, mustárt teszünk bele, akkor az már egy félig kész tartár! Szerintem! A majonézhez hideg tojássárgája és hideg olaj szükséges! És annyi dl olaj, amennyi tojássárgáját használok! Mustárt csak akkor teszek bele, ha tartárnak készítem!
  • 2005. augusztus 16. 19:27
    Teljesen igazatok van! Annyit fűznék hozzá, hogy , hogyha valaki először készíti, inkább
    3-4 tojássárgájával kezdje. Érdemes megvárni, míg szobahőmérsékletre melegszik a tojás. Szerintem finomabb, ha tojásonként kb. 7-8 cl. olajat használunk. Ne csapjuk be a gyomrunkat.
  • 2005. május 5. 08:05
    Szerintem ebbol a majonezbol kimaradt a mustar meg a porcukor, ezek nelkul nem lehet igazi. Igy csak egy savanyu, olajos izu massza, nem?
  • 2005. január 31. 15:14
    Simán ki lehet keverni kézzel is, és akkor szerintem testesebb lesz.
  • 2005. január 12. 12:41
    Én szoktam beletenni 2 evőkanál mustárt, két teáskanál porcukrot és egy pici fehérborsot, nagyon finom. Ha a végén még tejfölt is keverünk hozzá, (persze azt már nem a turmixgépben, mert akkor folyós lesz) isteni tartárt kapunk.
Hasznos csomag
előző recept
következő recept