Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Májjal töltött gomba

default user icon
3 4/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 6 nagy gomba
  • 15 dkg szárnyasmáj
  • 1 kis hagyma
  • 2 evőkanál zsemlemorzsa
  • bors
  • majoranna
  • 1 tojás
  • 6 szelet bacon
  • olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A gombák héját lehúzom, belsejüket kivájom, az így kapott csónakokat sós vízben 3 percig puhítom, majd kiveszem a vízből és félreteszem. A gombabelsőt felaprítom, majd az olajon a hagymával, az apróra vágott májjal és a fűszerekkel együtt zsírjára sütöm. Ha kihűlt, elkeverem a nyers tojással, a morzsával, és ezt a masszát a gombákba töltöm. A gombát belecsavarom egy-egy szelet baconbe, és kiolajozott sütőben kb. 200 fokon 20 perc alatt megsütöm. Leginkább krumplipüré illik hozzá.

Megjegyzés

Ha ettetek istenit.......

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

zsuzsa62
Kedves Anna! Töltött gomba nagy fejű sampionból a legjobb. Bőven fér bele a töltelékból, amolyan emberes, ill. \"kanduros \" üdv
Anna0129
Szia! És milyen fajta gombával csinálod?
Roxyka
SZióka! Nekem nagyon tetszik, tutira kipróbálom!;( Persza bacon nélkül (csak így lightosan)! :D Köszike a receptet!

Hasonló Receptek

Magazin