Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Májjal töltött csirkecomb II

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 4 csirkecomb
  • 30 dkg csirkemáj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 zsemle
  • 2 tojás
  • 10 dkg olaj
  • ízlés szerint só
  • bors
  • morzsolt majoránna
  • kakukkfű

Elkészítés

    Elkészítés: A csirkecombok bőrét fakanál segítségével fellazítjuk, ízlés szerint fűszerezzük.

    A májat megtisztítjuk, az apró kockára vágott vöröshagymát a zsiradékon megfuttatjuk, hozzáadjuk a májat, megszórjuk borssal, majoránnával, kakukkfűvel, és rövid ideig pároljuk, majd lehűtjük. Finomra vágott petrezselyemmel, beáztatott, kinyomkodott, elmorzsolt zsemlével, 2 tojással alaposan összekeverjük. Az így elkészített tölteléket a comb bőre alá töltjük.

    A töltött combokat beáztatott római tálba tesszük, és magas hőfokon megsütjük. Sütés közben többször meglocsoljuk.

    Vegyes zöldségkörettel vagy sült burgonyával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin