Elkészítés: A csirkecombok bőrét fakanál segítségével fellazítjuk, ízlés szerint fűszerezzük.
A májat megtisztítjuk, az apró kockára vágott vöröshagymát a zsiradékon megfuttatjuk, hozzáadjuk a májat, megszórjuk borssal, majoránnával, kakukkfűvel, és rövid ideig pároljuk, majd lehűtjük. Finomra vágott petrezselyemmel, beáztatott, kinyomkodott, elmorzsolt zsemlével, 2 tojással alaposan összekeverjük. Az így elkészített tölteléket a comb bőre alá töltjük.
A töltött combokat beáztatott római tálba tesszük, és magas hőfokon megsütjük. Sütés közben többször meglocsoljuk.
Vegyes zöldségkörettel vagy sült burgonyával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre