Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Májjal töltött csirkecomb II

MME MME
120 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A csirkecombok bőrét fakanál segítségével fellazítjuk, ízlés szerint fűszerezzük.

A májat megtisztítjuk, az apró kockára vágott vöröshagymát a zsiradékon megfuttatjuk, hozzáadjuk a májat, megszórjuk borssal, majoránnával, kakukkfűvel, és rövid ideig pároljuk, majd lehűtjük. Finomra vágott petrezselyemmel, beáztatott, kinyomkodott, elmorzsolt zsemlével, 2 tojással alaposan összekeverjük. Az így elkészített tölteléket a comb bőre alá töltjük.

A töltött combokat beáztatott római tálba tesszük, és magas hőfokon megsütjük. Sütés közben többször meglocsoljuk.

Vegyes zöldségkörettel vagy sült burgonyával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss