Májgombócleves

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 30 dkg máj
  • 2 kiskanál olaj vagy zsír
  • 2 kiskanál reszelt vöröshagyma
  • 2 tejben áztatott zsemle
  • 2 tojás
  • őrölt bors
  • majoranna
  • 2 liter erőleves

Elkészítés

    Elkészítés: 1.) Kevés olajon vagy zsíron megpirítjuk a vöröshagymát, lehúzzuk a tűzről, majd hozzáadjuk a lekapart májat, az áztatott, kifacsart zsemlét, a tojásokat, a fűszereket és annyi lisztet, hogy galuska keménységű tésztát kapjunk.

    2.) Egy órát állni hagyjuk, majd nedves kanállal a gyöngyözve forró levesbe szaggatjuk őket, és puhára főzzük.

Megjegyzés



További receptek és fotók a Morzsáló blogban!

Morzsálós Mirza
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

B. Erika 9 hónappal ezelőtt
Ma ezt készítettem, zöldséggel és rizsfelfújttal. Nagyon-nagyon jó volt! Szeretem a receptjeid.

Hasonló Receptek

Magazin