Keress receptre vagy hozzávalóra

Majdnem klasszikus lángosfeltét: tejfölös-sajtos lángos, baconnel, zöldségekkel

Hozzávalók

  • 1 db lángos
  • 0,5 gerezd fokhagyma
  • 4 ek tejföl
  • 3 dkg gouda sajt
  • 4 ek bacon (darabolt)
  • 1 tk olívaolaj
  • 1 szelet paradicsom
  • 1 szelet kígyóuborka
  • 1 szelet paprika (csípős, hegyes)
  • 1 szál újhagyma (zöldje)
  • őrölt fekete bors

Elkészítés

    1. A lángostaz alaprecept szerint készítem el, amit már feltöltöttem az oldalra.
    2. A bacont egy kevés olajjal egy serpenyőben lepirítom.
    3. Közben a zöldségeket felszeletelem, az újhagyma zöldjét darabolom, a sajtot lereszelem.
    4. A felforrósított lángost bekenem a tejföllel, megszórom a sajt felével, ráteszem a zöldségeket, sózom, borsozom, újra megszórom a sajt maradékával, majd a baconnal.

Megjegyzés

Egy kicsit eljátszadoztam a piaci lángossütők favoritjával, a tejfölös-sajtos lángossal. Ez lett belőle.

hobbychef
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin