Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Majdnem klasszikus lángosfeltét: tejfölös-sajtos lángos, baconnel, zöldségekkel

15 perc
egyszerű
megfizethető
1 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lángostaz alaprecept szerint készítem el, amit már feltöltöttem az oldalra.
  2. A bacont egy kevés olajjal egy serpenyőben lepirítom.
  3. Közben a zöldségeket felszeletelem, az újhagyma zöldjét darabolom, a sajtot lereszelem.
  4. A felforrósított lángost bekenem a tejföllel, megszórom a sajt felével, ráteszem a zöldségeket, sózom, borsozom, újra megszórom a sajt maradékával, majd a baconnal.

Megjegyzés

Egy kicsit eljátszadoztam a piaci lángossütők favoritjával, a tejfölös-sajtos lángossal. Ez lett belőle. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss