Előkészítés: Az újhagymát megtisztítjuk, megmossuk, és karikára vágjuk. A paradicsomot leöblítjük, és félbevágjuk. A gombát megtisztítjuk. A pulykamájat megmossuk, és falatnyi darabokra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk a vajat, és a gombát, a májat megpirítjuk benne. Hozzákeverjük a hagymát, megszórjuk a zsályával, a majoránnával, és 1-2 percig pirítjuk. Ráöntjük a tejszínt, sóval, borssal ízesítjük, és hozzákeverjük a paradicsomot. Kb. 2 percig együtt főzzük. Sóval, borssal utánaízesítünk, és párolt rizzsel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre