"A koncepció lényege, hogy egy nagyon magas minőségű friss, magyar tésztázót hozzunk létre. Utazásaim során azt vettem észre, hogy mindenhol a világon nagy becsben tartják a lokális tészaételeket – nálunk pedig ez valahogy egy gyermeki emlékké szelídült, de nagyon kevesen állnak neki otthon tésztát gyúrni, és éttermekben sem kapják meg azt az élményt"- tudta meg Jókuti Andrástól a WeLove Budapest.
A tervek szerint a Nudli egy modern, félönkiszolgáló hely lesz, ahol látványkonyhában, üveg mögött készítik a gyúrt tésztákat, pultnál kell rendelni és fizetni, de kulturált és kényelmes körülmények között, asztaloknál ülve lehet elfogyasztani a felszolgát ételt.
Az ígéretek szerint árakban sem szeretnének elszállni, hiába a Michelin-csillagos éttermi háttér: megfizethető, akár gyakori ebéd árakat terveznek. A Nudli, várhatóan decemberben nyílik meg a Sas utca 6. szám alatt.