Elkészítés: A csirkemellet vékony csíkokra vágom.
Egy edényben kevés olajon az apróra vágott hagymát megdinsztelem, hozzáadom a csirkemellcsíkokat, megpirítom. Ez idő alatt a zöldségeket megpucolom, felkarikázom, a karfiolt rózsáira szedem, majd ezt is hozzáadom, sózom, borsozom, petrezselyemmel is meghintem, és 3-4 percig a zöldségeket is pirítom. Ezután megszórom fűszerpaprikával, és felöntöm annyi vízzel, hogy kb. 6 adag legyen belőle (1,5 l).
Készre főzöm, majd a végén a tejfölben elkeverek 1 kiskanál lisztet, és ezt is a leveshez adom, majd 3-4 percig tovább forralom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre