Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Magyaros göngyölt csirkecombfilé

60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot úgy, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. A paprikákat szeletekre, a kolbászt karikákra vágjuk.

A hús egyik oldalára rakunk 1-1 szelet sajtot, 3-4 karika kolbászt és 1-2 szelet paprikát. A hús másik oldalát ráhajtjuk, majd szorosan alufóliába csavarjuk.

A tekercseket tepsibe vagy grillrácsra helyezzük, és közepes lángon 45-50 perc alatt megsütjük.

Köretnek friss salátát készítettem. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss