Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Magyaros burgonyaleves II.

MME MME
4 4.7/5
30 perc
egyszerű
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A finomra vágott vöröshagymát hervaszd meg kevés zsiradékon. Dobd rá a felkockázott burgonyát, néhány percig párold együtt. Hintsd meg pirospaprikával, öntsd fel tüstént a levessel. Add hozzá a bemetszett, de egészben hagyott paradicsomot és paprikát, fedő alatt főzd, amíg a burgonya megpuhul. A liszttel elhabart tejföllel sűrítsd be, és jól átforralva, felaprított petrezselyemmel megszórva tálald. Szaggathatsz bele csipetkét is.

Megjegyzés

Egyik kedvenc levesünk, paprika és paradicsom helyett (ha épp nincs szezonja) lehet bele tenni üveges lecsót is, úgy is tökéletes. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss