Elkészítés: Az édesítőszert a tojással habosra verjük, hozzáadjuk a tejszínt és a tejet. Elkeverjük az átszitált liszttel és a fűszerekkel. Hozzáadjuk a darált mogyorót, a szezámmagot és a zabpelyhet. Körülbelül egy óra hosszat hideg helyen pihentetjük a masszát. Lisztes kézzel 40 golyócskát formázunk a masszából. A golyócskákat, nem túl szorosan, sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk. Villával kicsit ellapítjuk őket. 200ºC –os sütőben addig sütjük, míg egy kicsit meg nem barnulnak. Végül a kihűlt sütiket a gőz felett felolvasztott csokoládéval és kókuszzsírral bevonjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre