Elkészítés: A tészta hozzávalóit a tojásfehérje kivételével összegyúrjuk. A tésztát elfelezzük, rudakat sodrunk belőle, és ujjnyi darabokra vágjuk, golyókat formázunk belőlük, egy kicsit ellapítjuk, és a közepébe ujjunkkal egy mélyedést nyomunk. A tojásfehérjéket egy kicsit villával felverjük. Egyesével beleforgatjuk a tésztagolyókat,majd a dióba hempergetjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, mindegyik mélyedésbe teszünk egy szem meggyet. Közepes lángon sütjük. Ha kisült, megszórjuk porcukorral. Ha kihűlt, fémdobozba rakjuk, sokáig eláll.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre