Elkészítés: A csirkemellet felkockázom, sózom és borsozom, majd megforgatom a lisztben, és egy serpenyőben aranybarnára sütöm. Ha megsült, kiszedem, és melegen tartom. A visszamaradt olajban megpárolom a karikákra vágott újhagymát, majd felöntöm a 1,5 dl vízzel - amiben előtte feloldottam a húsleveskockát. Összeforralom, és jöhet hozzá a méz, a mustár és az 1 evőkanál liszttel összekevert tejszín. Felforralom a mártást, majd visszateszem bele a csiremellet, összemelegítem, és kész is! Még finomabb, ha a végén megszórjuk petrezselyemmel, vagy rámorzsolunk egy fűszerkockát. Főtt tésztával tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre