Elkészítése: A főtt tojásokat kettéhasítjuk, sárgájukat kikaparjuk és szitán áttörjük. A mustárral ízesítjük, a krémsajttal simára keverjük. A kaviárt szűrőbe töltjük és hideg vízzel leöblítjük, nehogy sós legyen. Utána jól lecsöpögtetjük, kétharmadát a tojáskrémbe keverjük.
A masszát kiskanállal vagy cső nélküli habzsákból a tojások üregébe púpozzuk, majd tetejüket a maradék kaviárral díszítjük. A salátát leveleire tépkedve megmossuk, lecsöpögtetjük, 8 tányéron elosztjuk. A citrom levét kikeverjük az olajjal, a salátára locsoljuk, azután ráültetjük a töltött tojásokat. A lecsöpögtetett spárgával és a lazaccal körülrakjuk.
Elkészítési idő: 25 perc
1 adag: 1147 kJ, 468 kcal
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre