Elkészítés: 3 kanál vízet 16 dkg cukorral és a 4 tojás sárgájával habosra keverjük. Hozzáadjuk a 15 dkg lisztet, a sütöport, a kakaóport és végül a tojás felvert habját. Ezt közepes lángon 20-25 percig sütjük. Töltelék: 20 dkg margarint a 15 dkg porcukorral és a kakaóval habosra kavarjuk. Közben lassú tűzön főzzünk kb. 3 csapott evőkanál liszt, 1 dl tej és 2 dl tejföl keverékét, végül belekavarunk 1 tojást. Amikor ez kihűlt, hozzákeverjük a vajas krémhez. Ezt a tölteléket a már kihűlt tészta tetejére tesszük és bevonjuk csokival.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre