Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Engedély nélkül használták Liptai Claudia nevét és arcát egy fogyasztószer reklámhoz

default user icon
MME
5 millió forintra perelik, rendszeresen zaklatták és fenyegették Liptai Claudiát a dietetikusok, mert egy televíziós műsorban elmondta, hogy a mi fogyasztó kapszulánkkal fogyott le – ezzel a történettel reklámozza ma­gát az interneten egy fogyókúrás készítmény gyártója. Az egészből természetesen egy szó sem igaz, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége és Liptai közösen perelnek, a műsorvezető a hivatalos Facebook oldalán a rajongóitól is segítséget kért.

"Egyre többen írtok, hogy osszam meg a tapasztalataimat egy fogyasztószerről, amiről azt hitetik el veletek, hogy szedtem, és velem hirdetik." - írja Facebook-bejegyzésében Liptai Claudia.

"Ne szedjetek be bármit, ami fogyást ígér. Vigyázzatok magatokra és segítsetek, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a felhívás, a valótlan tartalmak alá pedig nyugodtan kommenteljétek oda, hogy HAZUGSÁG és jelentsétek az oldalt a Facebooknál. Köszönöm nektek!!!!"

A Facebook posztot itt tudjátok megnézni >>> 


A honlapon, aminek sem tulajdonosa, sem üzemeltetője nem ismert
, egy írásos interjút is közölnek a TV2 műsorvezetőjével. Ebben olyan mondatokat idéznek tőle, mint hogy ötmillió forintra perelte őt a MDOSZ, amiért elmondta az igazságot, miszerint semmi szükség szakemberre és edzésre az álomalak eléréséhez. A műsorvezető az álinterjúban még azt is kifejti, hogyan zaklatták a valóságban tisztességes munkát végző tanult szakemberek - írja  Bors.hu.

De nem csak Liptai Claudia - Ábel Anita és Tóth Vera képeit és állítólagos nyilatkozatát is felhasználták a termék reklámozására. 

 Ábel Anita a Borsnak ezzel kapcsolatban elmondta: Semmilyen „fogyitablettát” nem eszem, semmit nem iszom reggelente, hogy oldjam a zsírom. Ilyenhez nem adtam a nevemet, mert nem hiszek benne, és hülyeségnek tartom! Hiszek a sportban, az elhatározásban, a három liter vízben és az ötszöri étkezésben naponta."

A MDOSZ, Liptai Claudia és Ábel Anita közös menedzsmentje megtették a szükséges jogi lépéseket.

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss