Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így segíti a családi vállalkozást a nehéz időkben Liptai Claudia

default user icon
MME
"Imádom a hivatásom de a jelenlegi helyzetben nincs rá lehetőségem, hogy színésznőként, műsorvezetőként fellépjek. De felhalmozódott bennem a kreativitás és a segíteni akarás" - írja legfrissebb Instagram posztjában Liptai Claudia, amelyben egészen új oldaláról mutatkozik be.

A járvány okozta gazdasági mélyrepülés igen érzékenyen érint mindenkit, de legfőképp a családi vállalkozásokat - mint amilyen Liptai Claudia férjének, Pataki Ádámnak a cukrász vállalkozása is. Ahogy a legtöbben, ők is újraterveznek, és átálltak az online kiszolgálásra: webshopot indítottak, és a házhozszállítást üzemeltetik majd. Az oldalra, az ínycsikalndó Pataki-sütiket Claudia stylingolta és fotózta.


"Egy hete már buzditottalak titeket, hogy csatlakozzatok a #tartsukéletbenegymást kezdeményezésünkhöz. Azóta lett Facebook csoportunk . Gyertek legyünk minél többen mert akkor ki tud alakulni egy olyan kör akik már komoly segítséget nyújthatnak egymásnak - írja egyebek mellett a színésznő-műsorvezető, aki menedzserével közösen alapította az oldalt, ami olyan kis- és mikrovállalkozásokat hivatott segíteni, akik a járványügyi intézkedések miatt, jó néhány hétre bezárni kényszerültek. 

 LIPTAI CLAUDIA ÉS FÉRJE ELÁRULTA, EZÉRT A RETRÓ SÜTIÉRT RAJONGANAK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss