Elkészítés: Az összetevőkből a kakaó kivételével tésztát gyúrunk, majd kétfelé osztjuk. Az egyik felébe belegyúrjuk a kakaóport. Ezután egyenként kinyújtjuk a tésztákat, ügyelve, hogy ne ragadjon a deszkára /szórjunk alá elég lisztet/. Miután ez megvan, a sima tésztára fektessük rá a kakaósat, és tekerjük fel henger alakba, ezt csomagoljuk be alufóliába, és kb. 1 órára tegyük be a fagyasztóba, hogy kicsit megdermedjen. Miután kivettük a fagyasztóból, kb. fél centi vastagságú szeletekre vágva tepsibe helyezzük, és kb. 180-200 fokon 15-20 percig szárítjuk.
Jó étvágyat hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre