Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Light rakott káposzta bulgurral

60 perc
bonyolult
megfizethető
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst a margarinon megpirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk és megszórjuk pirospaprikával. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát és a bulgurt, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.
  2. Nagy lángon addig főzzük, amíg elfő a leve, majd hozzáadjuk a nagy pohár tejfölt.
  3. A káposztát átöblítjük. Margarinnal kikenünk egy tepsit, és beletesszük a káposzta háromnegyedét. Rátesszük a húsos ragut, majd rásimítjuk a kis tejföl felét. Végül befedjük a maradék káposztával, és megkenjük a maradék tejföllel.
  4. Sütőben 160 fokon kb. 1 óra alatt készre sütjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss