Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Libasült aszalt és friss gyümölcsökkel

120 perc
egyszerű
költséges
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A libacombok bőrét beirdaljuk, majd sózzuk, borsozzuk. Forró zsiradékon körbepirítjuk, felöntjük kevés libalevessel, ízesítjük 1 db. narancs levével, majd lefedve, lassan puhára pároljuk.
  2. Ha puhára pároltuk a libacombokat, kivesszük a szaftból, lecsepegtetjük, ha szükséges, forró sütőben kicsit ropogósra sütjük.
  3. Hasábburgonyával, narancs szeletekkel és a szaftban kissé átforgatott szilvával, banánszeletekkel tálaljuk. 

MÉZES-BOROS LIBASÜLT

LIBASÜLT PÁROLT KÁPOSZTÁVAL ÉS ROZMARINGOS SÜLT BURGONYÁVAL

SÜLT LIBACOMB PÁROLT KÁPOSZTÁVAL 

Megjegyzés

A combokkal főzhetünk előzőleg levest, azt követően pirítjuk és ízesítjük a naranccsal. Ebben az esetben rövidíthetjük a főzési időt, valamint költségkímélő. Márton nap után karácsonyra is kitűnő étel. - buksz39

Ezek is érdekelhetnek

Friss