Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Libamájpástétommal töltött gomba

Hozzávalók

  • 6 db csiperkegomba (nagyobb)
  • 22 dkg libamájpástétom-konzerv
  • 3 dkg füstölt sajt
  • 1 csésze rizs
  • 6 ág kakukkfű
  • 1 db paradicsom
  • 2 szál petrezselyem
  • őrölt fekete bors
  • 2 ek olaj

Elkészítés

    1. A rizst beáztatjuk, majd megfőzzük. A megtisztított gombafejeket olajjal kikent tepsibe tesszük. Egy teáskanállal a pástétomot a gombákba kanalazzuk, majd megsózzuk és megborsozzuk. Ezután 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk.
    2. A sajtot lereszeleljük, a paradicsomot felszeleteljük. 15 perc elteltével a gombákra szórjuk a sajtot, és további 10 percig sütjük.
    3. A gombát rizzsel, kakukkfűvel és paradicsommal tálaljuk.

Megjegyzés

Aki figyelemmel kíséri a blogomat, illetve a receptjeimet, az tudja, hogy szeretem a töltött zöldségeket. Nem csak azért, mert viszonylag kevés munkát igényelnek, de azért is, mert nagyon ízletesek.

hobbychef
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin