Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Libamájjal töltött gombafejek

MME MME
45 perc
mester
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A gombafejeket megtisztítjuk, a szárát eltávolítjuk. Enyhén sós vízben megfőzzük.

Az összevágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát kevés olívaolajon megdinszteljük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a kockára vágott libamájat, és megsütjük. A borral felöntjük,
összeforraljuk.

A gombafejeket lecsöpögtetjük, majd egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, ebbe belerakjuk. Kakukkfűvel megszórjuk, s mindkét oldalát megpirítjuk. Ezután megtöltjük a májas raguval, megszórjuk parmezánnal, majd reszelt sajttal, s ezeket ráolvasztjuk.

A padlizsánt vékony szeletekre vágjuk, kevés olajon hirtelen megsütjük, lecsepegtetjük, és ezen tálaljuk a májas gombafejeket.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss