Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Libamájjal töltött gombafejek

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 12 fej gomba
  • bors
  • kakukkfű
  • kevés olívaolaj
  • 3 nagyobb gerezd fok hagyma
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 dl fehérbor
  • 30 dkg libamáj
  • 5 dkg parmezán sajt
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 1 padlizsán vékony szeletekre vágva

Elkészítés

    Elkészítés: A gombafejeket megtisztítjuk, a szárát eltávolítjuk. Enyhén sós vízben megfőzzük.

    Az összevágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát kevés olívaolajon megdinszteljük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a kockára vágott libamájat, és megsütjük. A borral felöntjük,
    összeforraljuk.

    A gombafejeket lecsöpögtetjük, majd egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, ebbe belerakjuk. Kakukkfűvel megszórjuk, s mindkét oldalát megpirítjuk. Ezután megtöltjük a májas raguval, megszórjuk parmezánnal, majd reszelt sajttal, s ezeket ráolvasztjuk.

    A padlizsánt vékony szeletekre vágjuk, kevés olajon hirtelen megsütjük, lecsepegtetjük, és ezen tálaljuk a májas gombafejeket.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin