Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Libamájas-fügés szendvics

default user icon

Hozzávalók

  • 2 db bagel
  • 1 db füge
  • 1 db hízott libamáj
  • 2 ek natúr sajtkrém
  • 1 csomag eisberg bébispenót
  • tengeri só
  • Tokaj Dressing Szilva

Elkészítés

    1. A hideg, hízott májból 6 db ujjnyi vastag szeletet vágunk. Felforrósítunk egy serpenyőt, és zsiradék hozzáadása nélkül, a közepesnél kicsit magasabb lángon néhány perc alatt megpirítjuk a májszeletek mindkét oldalát, majd félretesszük.
    2. A bageleket megkenjük a natúr sajtkrémmel, ráteszünk egy adag bébispenótot, és ráhelyezzük a megpirított májszeleteket. Megszórjuk a májat nagy szemű tengeri sóval. A fügét karikára vágjuk, és a májra tesszük, majd az egészet meglocsoljuk a szilvás öntettel.

    Szeretnél többet tudni a salátákról, új recepteket keresel? Akkor a salatazz.hu oldal neked szól! Csatlakozz hozzánk a facebookon is! Salatazz!

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin