Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Libamáj zsírjában

1 3/5
120 perc
mester
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Akkora edényt válasszunk, amiben kényelmesen elférnek a hozzávalók.

A hájat kb. 2 x 2 cm-es kockákra vágjuk. A felét beletesszük az edénybe, rátesszük a libamájat. Köré rakosgatjuk a hagymákat és a fokhagymákat, majd betakarjuk a maradék hájjal. Felöntjük a levessel, és takarék lángon főzzük kb. 1,5 órát.

Kivesszük a májat és félretesszük. Kiszedjük a hagymákat, és a maradék lét zsírjára sütjük.

A májat beletesszük egy olyan edénybe, amibe - ha részűrjük a zsírt, akkor ellepi. A maradék töpörtyű nagyon finom lilahagymával.

Ezek is érdekelhetnek