Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső
90 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A megtisztított aprólékot hideg vízben feltesszük főni. Kissé megsózzuk.
  2. A zöldségeket megmossuk,  megtisztítjuk és tetszés szerint felvágjuk. Amikor a hús félig puha hozzátesszük a zöldségeket, sóval, borssal, ételízesítővel és kurkumával fűszerezzük. Kissé erősebben fűszerezzük mint a csirkehúslevest.
  3. Takaréklángon, lassú forralással főzzük. Amikor elkészült leszűrjük, a leves egyrészben a tésztát befőzzük. A húst, zöldséget külön tálban tálaljuk. Friss petrezselyemzölddel, paprikakarikákkal tovább ízesítjük levesünket.

11 EGYSZERŰ ÉS HÁZIAS LEVES FILLÉRES ALAPANYAGOKBÓL >>>

9 LAKTATÓ HÚSOS LEVES, AMI UTÁN ELÉG EGY TÚRÓGOMBÓC >>> 

Megjegyzés

Aprólék helyett libacombbal, vagy mellel is készíthetjük. Ebben az esetben a húsokat megpirítjuk és körettel tálaljuk. A libaízt elveszi, ha a kész levesbe evőkanálnyi rumot teszünk. - buksz39

Ezek is érdekelhetnek

Friss