Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lewis Hamilton döntött! De vajon mit szól ehhez Palvin Barbi?

default user icon
MME
Lewis Hamilton életmódot váltott. A Forma-1 háromszoros világbajnoka vegetáriánus lett. A Mercedes brit pilótája több ok miatt is felhagyott a húsfogyasztással.

Palvin Barbara, a világhírű magyar modell tavaly nyáron még pörkölttel és nokedlivel akarta etetni Lewis Hamiltont. A modell és az autóversenyző tavaly barátkoztak össze, amikor egy közös szponzorációs rendezvényen találkoztak. Palvin a tavalyi Magyar Nagydíjon is találkozott Hamiltonnal. A modell az Aktív kameráinak akkor azt mondta, hogy Hamilton a grillezett húsokat szereti, de az igazi kaja a pörkölt nokedlivel, és szeretné, ha a brit sportoló megkóstolná a hagyományos magyar ételt.

Nos, nem tudjuk, hogy a kóstolásra sor került-e, de Hamilton nem fog már pörköltet nokedlivel enni, az biztos. A világbajnok ugyamis nem eszik többé húst.

- Két éve felhagytam a vörös húsok fogyasztásával, idén már a csirkét is elhagytam, de aztán újból enni kezdtem, most  viszont megint leállltam a húsevéssel. Napok óta nem eszem húst, és remekül érzem magam - jelentette be a Snapchaten a sztár.

Hamilton azt is elmondta, hogy megnézett egy dokumentumfilmet (What the Health), ami arról szól, hogy milyen hatással van a hús és tejtermékek fogyasztása  az emberi szervezetre, és ez volt az, ami miatt újból meghozta ezt a döntést.

- Nem akarok 10 vagy 20 év múlva cukor-, vagy szívbetegséggel élni, mint néhányan a családomban. Nem akarom azt sem, hogy daganatos betegségem legyen, ami szintén előfordult a családomban - mondta Hamilton.

ZSENIÁLIS VIDEÓ! MEGKÓSTOLTA A VILÁG LEGBÜDÖSEBB GYÜMÖLCSÉT A FORMA-1-ES SZTÁRPILÓTA >>> 

PÁR SZÁZ FORINTOS CSODASZERNEK KÖSZÖNHETI BOMBA ALAKJÁT JENNIFER ANISTON >>> 

FELISMERHETETLEN! DÖBBENTESEN MEGHÍZOTT CHRISTIAN BALE >>> 

Ezek is érdekelhetnek