Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Levesestál báránycombbal

MME MME
4/5
120 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A zöldséget és a húst megmossuk és megpucoljuk, a répát és a káposztát kis darabokra vágjuk, a zellert nagy darabokra aprítjuk, a vöröshagymát megpucoljuk és elfelezzük, az újhagymát felkarikázzuk, a fokhagymagerezdeket megpucoljuk. A báránycombot, a zöldségeket és a hagymákat, az egész fokhagymagerezdeket egy nagy fazékba tesszük, megsózzuk, és úgy öntjük fel vízzel, hogy az az egészet ellepje. Nem túl nagy lángon főzzük, a habot rendszeresen leszedjük a levesről. Mikor már nem képződik több hab, beletesszük a feketeborsot és ízlés szerint tovább fűszerezzük (só, bazsalikom, rozmaring). A fazekat lefedjük, és közepes lángon meg körülbelül 25-30 percig főzzük. Apróra vágott snidlinggel és petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss