Elkészítés: A vajat a mézzel vízfürdőben összeolvasztjuk, kihűtjük.
A száraz hozzávalókat egy tálban összekeverjük. A tojásokat felverjük, és hozzákeverjük a langyosra hűlt mézes masszához, majd ezt az egész keveréket a száraz hozzávalókhoz öntjük. Összekeverjük. Ragacsos, én spatulával dolgoztam. Amikor morzsássá összeállt, kóstoljuk meg! (Nekem kellett még bele 2 evőkanál méz.)
Ráügyeskedjük egy darab fóliára, becsomagoljuk, és hűtőbe tesszük egy éjszakára pihenni. Pihenhet egy teljes napot is, nekem is így jött ki a lépés... :-)
Másnap golyókat formázunk, és forró sütőben addig sütjük, amíg szép színe lesz.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre