Elkészítés: Az előnyújtott leveles tésztából szúrjunk ki kb. 8 cm-es köröket, majd helyezzük rá egy sütőpapírral kibélelt tepsire. Villával több helyen szurkáljuk meg a tésztát, hogy sütés közben ne púposodjon fel a közepe. Helyezzük előmelegített sütőbe, majd 10-15 perc alatt süssük szép pirosra, ropogósra (én légkeverésnél 180 fokon 10 percig sütöttem). A sütőből kivéve helyezzük rácsra, majd hűtsük ki egészen. (Ha sütés közben mégis felpúposodna a közepén a tészta, akkor az ujjunkkal kicsit nyomkodjuk le.)
A pudingport keverjük simára egy kevés tejjel, majd keverjük hozzá a kristálycukrot, a vaníliás cukrot és a rumaromát. Ezután keverjük hozzá a maradék tejet is. Kb. fél deci tejet melegítsünk meg, majd adjuk hozzá a zselatint, és addig keverjük, míg feloldódik. Ezután keverjük hozzá a pudingos tejhez. A keveréket tegyük fel a tűzre, majd állandó keverés mellett főzzük pár perc alatt sűrűre. Ezután vegyük le a tűzről, és hűtsük ki teljesen.
A habtejszínt verjük kemény habbá, majd apránként, robotgéppel keverjük hozzá a teljesen kihűlt pudinghoz.
A ribizliszemeket mossuk meg, csepegtessük le, néhány szemet villával nyomkodjunk össze, majd az egész szemekkel együtt adjuk a krémhez, és óvatosan keverjük össze.
Tálalás előtt a teljesen kihűlt tésztakorongokra kanalazzuk rá a ribizlis vaníliakrémet, és ízlés szerint díszítsük pár szem ribizlivel és mandulaforgáccsal, majd így kínáljuk.