Elkészítés: A húst kisebb kockákra vágom, majd kevés olajon kifehérítem. Hozzáadom az apróra vágott hagymát. A lisztet rászórom, utána kevés forró vizet öntök alá. Belerakom a darabolt sárgarépát és karalábét a fűszerekkel együtt. Fedő alatt párolom kevergetés nélkül.
Amikor kb. félig főtt, hozzáteszem a gombát és a karfiolt. Lassú tűzön készre főzöm.
A sűrű szaftos ragut közepes méretű tepsibe öntöm, és a kinyújtott tésztával befedem. Tetejét megszurkálom, és előmelegített sütőbe helyezem.
Pirosra sütöm, és négyzet alakú darabokra vágom fel. Köretként párolt zöldségeket adhatunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre