Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Leveles tésztában sült virsli kaszinótojással

Hozzávalók

  • 8 db virsli
  • 8 db hurkapálcika
  • 20 dkg leveles tészta
  • a sütéshez:
  • 3,5 dl étolaj
  • A kaszinótojáshoz:
  • 5 db tojás
  • 25 dkg majonéz
  • 1 ek mustár
  • 7 dkg vaj
  • őrölt bors
  • 1 csipet reszelt szerecsendió
  • 1/2 mk só
  • citromlé
  • Zselatinos bevonat:
  • zselatin
  • tejföl
  • majonéz

Elkészítés

    1. A virsliket keresztben ketté vágjuk, a hurkapálcikákat is ketté törjük és a virsli közepén átszúrjuk. A virslit fél centinként átvágjuk. A leveles tésztát kinyújtjuk, csíkokat vágunk belőle és a virsli szeletek mellett befűzzük. Az étolajat felforrósítjuk és a tésztás virsli mindkét oldalát megsütjük.
    2. A tojásokat keményre főzzük, majd megpucoljuk, félbe vágjuk. A tojássárgáját csomómentesen összekeverjük a majonézzel, a mustárral, vajjal és a fűszerekkel. Ezután az így kapott krémet visszatöltjük a fél tojásokba.
    3. Vízben a zselatint egy kis lábosban elkeverjük. Tűzre téve feloldjuk. Egy kicsit hűtjük és a 3 evőkanál majonézes tejföllel összekeverjük. A kaszinótojásokat lefordítva, a töltelékkel lefelé tesszük egy tálcára , aztán bevonjuk az összekevert zselatinos tejföllel.

    BACONÖS-SAJTOS RUDAK LEVELES TÉSZTÁBÓL >>> 

    VIRSLI LEVELES TÉSZTÁBAN HÁZILAG >>> 

     

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin