A virsliket keresztben ketté vágjuk, a hurkapálcikákat is ketté törjük és a virsli közepén átszúrjuk. A virslit fél centinként átvágjuk. A leveles tésztát kinyújtjuk, csíkokat vágunk belőle és a virsli szeletek mellett befűzzük. Az étolajat felforrósítjuk és a tésztás virsli mindkét oldalát megsütjük.
A tojásokat keményre főzzük, majd megpucoljuk, félbe vágjuk. A tojássárgáját csomómentesen összekeverjük a majonézzel, a mustárral, vajjal és a fűszerekkel. Ezután az így kapott krémet visszatöltjük a fél tojásokba.
Vízben a zselatint egy kis lábosban elkeverjük. Tűzre téve feloldjuk. Egy kicsit hűtjük és a 3 evőkanál majonézes tejföllel összekeverjük. A kaszinótojásokat lefordítva, a töltelékkel lefelé tesszük egy tálcára , aztán bevonjuk az összekevert zselatinos tejföllel.