Elkészítés: A kelkáposztát leveleire szedjük, sós vízben majdnem teljesen puhár főzzük.
A leveles tésztát kinyújtuk, és elrendezzük rajta a káposztaleveleket.
Egy serpenyőben megdinszteljük az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a gombát és a májat, fűszerezzük, addig pároljuk, míg a leve elpárolog.
A tésztán a káposztalevelekre halmozzuk a gombás-májas pástétomot.
A pástétom közepébe alagutat formázunk a 4 db főtt tojás számára. Feltekerjük, a tészta mindenhol fedje a tölteléket.
Harminc percre - amíg a tészta pirosra nem sül - sütőbe tesszük.
Párolt rizzsel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre