Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lengyel rostélyos

MME MME
2 4/5
90 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A húst vékonyra szeleteljük, a hagymát, paradicsomot, paprikát karikára vágjuk. Nagy edénybe beleöntjük az olajat, rátesszük a hagymát, a felszeletelt húst, sózzuk, borsozzuk, pirospaprikát szórunk minden réteg hús tetejére. Rátesszük a hagymát, paprikát, paradicsomot. Addig rétegezzük, amíg a hús tart, a tetejére is hagymát teszünk. Felöntjük 3 dl borral és 2 dl vízzel, lassú tűzön főzzük, amíg a hús megpuhul. Kifőzzük a makarónit, és ha mindkettő megfőtt, tálaljuk.

Megjegyzés

Nagyon pikáns, ízletes étel. Igyekezzünk fiatal marhahúst vásárolni, mivel sokkal rövidebb a főzési ideje. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss