Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Lengyel karfiol

default user icon
1 2.5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 fej karfiol
  • 1/2 citrom
  • 10 dkg zsemlemorzsa
  • 4 dkg vaj
  • ételízesítő

Elkészítés

    Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedem. Ételízesítős, citromos vízben puhára főzöm, majd leszűröm.

    A zsemlemorzsát a vajon megpirítom.

    A pirított zsemlemorzsát és a megfőtt karfiolt összekeverem, és azonnal tálalom.

Megjegyzés

Be lehet tenni még egy tepsibe, tejföllel meglocsolni és megsütni, de így is nagyon finom.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

benett
Pici turpisság: ha a főzővizébe raksz borsot, és zöldfűszert, mennyei pikáns lesz, amit ha utólag szórsz a karfiolra a tepsiben, már negyedannyira sem jó!

Hasonló Receptek

Magazin