Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Lencsével töltött gomba

default user icon

Hozzávalók

  • 2 ek olívaolaj
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 csésze kesudió
  • 6 gerezd fokhagyma
  • bors
  • 1 csésze barna rizs
  • 1 csésze lencse
  • 4 ek zsemlemorzsa
  • 1/2 csésze alaplé
  • 1 tk bazsalikom
  • 1 tk kakukkfű
  • 6 db nagy gombafej

Elkészítés

    1.  Egy serpenyőben forrósítunk 1 ek olajat, és megfuttatjuk benne az apróra vágott hagymát, a felaprított kesudiót és fokhagymát, majd sózzuk, borsozzuk. 
    2. Összekeverjük a hagymás keveréket, az előzöleg megpárolt barna rizst, a korábban puhára főzött lencsét, a zsemlemorzsát, az alaplevet és a zöldfűszereket. 
    3. A megtiszított gombafejeket megpároljuk a maradék olajon, majd tepsibe tesszük. Megtöltjük a keverékkel, és 180 fokon 30 percig sütjük.

    LENCSELEVES GAZDAGON>>> 

    LENCSEFŐZELÉK>>> 

    VIRSLIS LENCSESALÁTA>>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin