A felaprított hagymát olívaolajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a gombát. 3-4 percig főzzük, majd miután kieresztette a levét, hozzáadjuk a szójaszószt és a lencsét.
Összekeverjük, majd jöhet az összetört fokhagyma és az almalé.
Megvárjuk, amíg a leve elpárolog, majd levesszük a tűzről, belekeverjük a szezámolajat, és félretesszük.
Egy másik edényben olívaolajat hevítünk, majd beletesszük a meghámozott, felcsíkozott édesburgonyát és sárgarépát. 5 percig pároljuk közepes lángon, majd hozzáadjuk a felcsíkozott uborkát.
Hozzáadjuk a rizsecetet, a lime levét, megsózzuk és elkeverjük.
A lencsét és a zöldségeket tortillába tekerve fogyasztjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre