Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Lencseleves (Sorabat el adasz)

default user icon
3.7/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 csésze lencse
  • 1 nagy hagyma
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1/2 csokor aprított petrezselyemzöldje
  • 1 citrom leve
  • kevés római kömény

Elkészítés

    Elkészítése: A lencsét kávédarálón őröljük meg, majd négyszeres mennyiségű sós vízben főzzük meg. Az olajon pirítsuk aranyszínűre a vékonyra szelt hagymát, öntsük tálakba, locsoljuk meg citromlével, szórjuk meg petrezselyemzölddel és egy csipet római köménnyel. Merjük rá a lencselevet.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin