Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Leleményes ínyenc tekercs

MME MME
1
90 perc
mester
költséges

Elkészítés

Elkészítés: A húst szép nagy szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk. Sóval, borssal megszórjuk és félretesszük, amíg a
tölteléket elkészítjük.

A nyelvet apró kockára vágjuk, a kolbászt vékonyra karikázzuk, majd összekeverjük a kihűlt rizzsel és a nyers tojással.

A hússzeleteket kiterítjük, elosztuk rajtuk a tölteléket, a tetejükre félbevágott olajbogyókat teszünk, feltekerjük.

Cérnával átkötjük, majd kevés felhevített olajban minden oldalát pirosra sütjük, és húslevest aláöntve puhára pároljuk.

Amikor megpuhultak, kiszedjük a roládokat, a pecsenyelevet pirospaprikával színezett tejfölös habarással besűrítjük.

Tálaláskor vékony szeletekre vágjuk a húst, és meglocsoljuk a tejfölös mártással.

Megjegyzés


Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss