A lisztet alaposan elmorzsoljuk a hideg vajjal, csak ezután adjuk hozzá a többi hozzávalót és készre gyúrjuk a tésztát, majd a hűtőszekrényben hagyjuk pihenn.
A tojásfehérjéből a cukorral kemény habot verünk és egy habzsákba töltjük.
A tésztát vékonyra nyújtjuk és süteményszaggatóval, kis kerek lapokat szaggatunk belőle, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Minden lap tetejére nyomunk a tojáshabból, és egy-egy szem, negyed diót szúrunk a közepébe. Így nem esik le a hab sütéskor a tészta tetejéről.
100 fokos sütőben körülbelül 10 percig sütjük (szárítjuk). Mikor elkészült, nem vesszük ki azonnal a sütőből, mert a hab könnyen összeeshet a tetején, hanem nyitott ajtónál megvárjuk, amíg tovább hűl.
Mikor már langyosra hűltek a habos lapocskák, egy-egy darab alját megkenünk lekvárral és összenyomjuk a másik darab aljával, azaz „összeragasztjuk” őket. Így járunk el minden habos koronggal.