1. A tésztához szitáljuk a lisztet és a sütőport egy keverőtálba, adjuk hozzá a kardamomot, a fahéjat, a koriandert, a sót, a cukrot, a vanillincukrot, a mandulát, a tojást, a puha vajat vagy margarint.
2. A robotgép gyúrófejével először rövid ideig a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton dolgozzuk össze.
3. Liszttel enyhén meghintett munkalapon gyúrjuk sima tésztává, csomagoljuk fóliába és körülbelül 1 órára tegyük hűtőszekrénybe.
4. A tésztát liszttel enyhén meghintett munkalapon több részletben vékonyra (kb. 2 mm) nyújtsuk ki, levél alakú formával százhúsz darab (körülbelül 5-6 cm átmérőjű) süteményt szaggassunk ki és helyezzük sütőpapírral bélelt sütőlapokra.
5. Előmelegített sütőben körülbelül 180°C-on sütőlaponként 8-10 perc alatt süssük meg egymás után a sütőben.
6. A kekszeket a sütőpapírral együtt húzzuk a sütőrácsra, hagyjuk kihűlni.
7. A töltelékhez a narancslekvárt cukorral pépesítsük egy edényben, keverés közben, fedő nélkül főzzük körülbelül 2 percig. A marcipánmasszát daraboltjuk fel, adjuk hozzá, keverjük simára, majd hagyjuk kissé kihűlni.
8. A kekszek egyik részét kenjük meg a langyos töltelékkel, a tetejére illesszünk üres kekszet. A tölteléket hagyjuk kihűlni, a sütemények tetejét szórjuk meg porcukorral.