Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Léhűtő hekkfilé

15 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halszeleteket meleg víz alatt lemosom - nem olvasztom ki -, sózom, borsozom majd bekenem szeletenként egy-egy evőkanál kukorica olajjal.
  2. A plusz két evőkanál olajat egy grillserpenyőben felforrósítom, ráhelyezem a halszeleteket, meglocsolom a citrom levével és 6-8 percet hagyom párolódni, majd leöntök a levéből és hirtelen megsütöm.
  3. Ízlés szerint salátával, sült krumplival, párolt rizzsel, forrón tálalom.

Megjegyzés

Megint hal, megint nagyon finom és megint az a célom, hogy mindenki szeresse a halat, ezért azt mondom HAJRÁ, tessék kipróbálni! - GastroHobbi

Ezek is érdekelhetnek

Friss