Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Léhűtő hekkfilé

Hozzávalók

  • 4 db hekkfilé (fagyasztottat használtam)
  • 4 ek kukoricaolaj (fűszeres)
  • fél db citrom leve
  • frissen őrölt színes bors

Elkészítés

    1. A halszeleteket meleg víz alatt lemosom - nem olvasztom ki -, sózom, borsozom majd bekenem szeletenként egy-egy evőkanál kukorica olajjal.
    2. A plusz két evőkanál olajat egy grillserpenyőben felforrósítom, ráhelyezem a halszeleteket, meglocsolom a citrom levével és 6-8 percet hagyom párolódni, majd leöntök a levéből és hirtelen megsütöm.
    3. Ízlés szerint salátával, sült krumplival, párolt rizzsel, forrón tálalom.

Megjegyzés

Megint hal, megint nagyon finom és megint az a célom, hogy mindenki szeresse a halat, ezért azt mondom HAJRÁ, tessék kipróbálni!

GastroHobbi
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin