Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Legyél te is profi, ha kovászolt fehér kenyeret készítenél

default user icon
MME
Roppanós héjú, picit savanykás, ráadásul még harmadnaposan is könnyedén vághatsz belőle egy egészséges szeletet. Házi kovászos kenyeret egyébként bárki tud otthon sütni, az pedig csak előny, ha korábban már készítettél kelt tésztát. Ám ha még teljesen újonc vagy a témában, akkor se ess pánikba! Déri Szilvi gasztroblogger, alias Házisáfrány most a kovászolt fehér kenyér sütésének rejtelmeibe vezet be titeket. 

Hozzávalók:

50 dkg kenyérliszt
3,75 dl víz
10 dkg aktív kovász
1 dkg só

Elkészítés:

ÍGY KÉSZÍTS TÖKÉLETES HÁZI PITÁT - VIDEÓ! >>> 

SONKÁS-SAJTOS SZENDVICS LEVELES TÉSZTÁBÓL >>> 

PARADICSOMOS-BAZSALIKOMOS PIZZA LEVELES TÉSZTÁBÓL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss