Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Legényfogó leves gombával

3 4.6/5
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A finomra aprított hagymát a zsíron lepirítjuk, majd megszórjuk pirospaprikával. Felöntjük kb. 2 liter vízzel, és hozzáadjuk a tetszőlegesen felaprított zöldségeket, illetve a kisebb darabokra vágott csirkemájat. Ízesítjük sóval és a szárított zöldségőrleménnyel.

Mikor minden puhára főtt, a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk. Ízlés szerint ízesítjük kaporral, petrezselyemmel, citromlével. Kiforraljuk, és már tálalhatjuk is.

Megjegyzés

Tartalmas, különleges, gyors és finom leves.
- esztiklock

Ezek is érdekelhetnek

Friss