Elkészítés: A 2 db egész tojást (szétválasztás nélkül) kikavarom a
cukorral, belekavarom a natúr vajkrémet, majd óvatosan beleforgatom a felvert tejszínt. A lefõzött feketekávéba beleteszem a rumaromát, majd a babapiskótákat megforgatom benne (a babapiskóta fajtájától függ, hogy mennyi ideig hagyom a kávéban). Elõveszek egy nagy tálat, az alját kirakom egy adag áztatott babapiskótával, arra megy krém, babapiskóta, krém... ezt addig folytatom, míg elfogynak a hozzávalók (ez az adag 2-2 sorra elegendõ). Lényeges, hogy krémmel kell befejezni. A tetejére natúr kakaóport szórok, majd hûtõbe teszem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre