Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Legcsokisabb csokitorta

MME MME
23 4.9/5
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Tegyük a cukrot, a vajat, valamint a csokoládét egy hőálló edénybe, forrásban lévő víz fölé, és folyamatosan kevergessük, míg egynemű lesz. Tegyük félre hűlni. Egyenként keverjük bele a tojások sárgáját, mindegyik után alaposan verjük fel a masszát, végül szitáljuk bele a lisztet. A tojásfehérjét verjük fel, de ne legyen túl kemény. Óvatosan forgassuk bele a csokoládémasszába. Kivajazott, szétnyitható tortaformában süssük 180 fokon, kb. 45 percig, vagy amíg átsül (fogpiszkálóval ellenőrizzük a közepét).

Megjegyzés

Imádom a csokiiiiiiiiiiiiiit! Ez a torta kívül ropogós, belül krémes, lágyan omlós, olvad a nyelveden. Csokoholic-ok imádni fogják. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss