Elkészítés: A palacsinta hozzávalóit elvegyítem, csomómentesre keverem. Ezután az átlagosnál picit vastagabb palacsintákat sütök.
Apróra vágom a hagymát, ráteszem a karikára vágott paprikát, sót, olajat, és felteszem a tűzre. Mikor félig megpuhult, hozzáteszem a karikára vágott paradicsomot és az apró kockákra vágott virslit. Ha elkészült, ráteszem a pohár tejfölt, összerottyantom. Megpirítom az öntethez a hagymát egy másik lábosban, rárakom a 1/2 l tejfölt, sózom, borsozom, picit összemelegítem. Megtöltöm a kész palacsintákat a lecsóval. Tepsibe lerakom őket sorba, majd meglocsolom az öntettel, kb. 10 percig sütöm előmelegített sütőben alacsony fokozaton.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre