Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lecsós sült csirke juhsajtos galuskával

75 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A csirkecombokat pácoljuk be olajos, fűszerpaprikás, borsos, sós, fokhagymás, kakukkfüves, petrezselymes pácba.

Közben aprózzuk fel a paprikát, a paradicsomot, a hagymát és a fokhagymát, amit halmozzunk a bepácolt csirke mellé a tepsibe. Fedjük le, és előmelegített sütőben pároljuk puhára.

A galuskát szokásos módon (50 dkg liszt, 2 db tojás, víz és só) összekeverjük, majd olajos-sós vízbe szaggatjuk, majd leszűrjük.

Közben a szószhoz morzsoljuk el a juhsajtot, majd keverjük össze a tejföllel, kaporral, kozkázott uborkával, és forgassuk össze a galuskával.

A lecsós csirkét a juhsajtos galuskával tálaljuk.

Megjegyzés

Csodálatosan finom, jó szaftos és ízletes. - benkeorsi

Ezek is érdekelhetnek

Friss