Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Lecsós pulykamell tarhonyával II.

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kg pulykamell
  • 50 dkg tarhonya
  • 1 kg zöldpaprika
  • 1 csípős paprika
  • 70 dkg paradicsom
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 db húsleveskocka
  • 1 evőkanál ketchup
  • 1 evőkanál csípős gulyáskrém
  • 1 kiskanál ételízesítő
  • olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A húst kisebb darabokra vágjuk, és olajban megpirítjuk, hogy minden oldala fehér színt kapjon, majd egy tálba szedjük.

    Az apróra vágott hagymát kevés olajban
    megpároljuk, majd beletesszük a paradicsomot, a paprikát, végül az elősütött húst. 1 dl vízben feloldjuk a leveskockákat, hozzáadjuk a gulyáskrémet, a ketchupot és az ételízesítőt, majd ráöntjük a húsra. Fedő nélkül felforraljuk, majd takarék lángon kb. 1 órát főzzük.

    A tarhonyát olajban zsemleszínűre pirítjuk, majd felöntjük hideg vízzel, hogy 2-3 ujjnyira ellepje. Ételízesítővel megszórjuk, és lassú tűzön, néha megkeverve puhára pároljuk.

    A lecsós pulykamellet a tarhonyával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin